KONYA / BEYŞEHİR - Yenidoğan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile çoşku içerisinde kutlandı. Bayramın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz Mehmet GÜMRAH, Armağan GÜMRAH ile okul öncesi öğretmenimiz Seren ÜSTÜNOL'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz dış cephe boya çalışması yapılarak yenilendi.

Şbt

Yıl içersinde yapmaya planladığımız okulumuz tuvalet taşlarının ve lavabolarının değişimi zemin fayans yenilenmesi temiz ve pis su tesisatının yenilenmesi işlemleri tamamlanmıştır. Okulumuza engelli tuvaltide yapılmıştır.

Şbt

6 Şubat 2023'te yaşanan yüzyılın deprem felaketinde hayatını kaybedenleri anmak ve deprem öncesi, sonrası, deprem sırasında yapılması gerekenler çalışmamız.

Ock

Anasınıfımız aile katılım etkinliği düzenlenmiştir. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okumaya geçen tüm öğrencilerimize okuma bayramında madalyaları takıldı. Başarıları daim olsun...

Ock

Okul behçemize geleneksel oyun alanları çizimleri tamamlanmıştır.

Ock

Okulumuz dış cephe bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Ock

Okulumuz bahçesinde ağaçların yıllık budama ve bakılmlarını yaptık.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çoşku ile kutlandı.

Ara

Geleceğe nefes olabilmek için tüm öğrencilerimizin katılımı ile bahçemizi  ağaçlandırdık.